cellRESET® LifeStyle on kaksivaiheinen terveys- ja hyvinvointiohjelma

CellRESET® on alun perin astronauteille suunniteltu ravitsemusohjelma, jonka tarkoituksena on ollut tasapainottaa astronauttien hormonitoiminnot sekä optimoida heidän terveydentilansa. Lääkärit ja tutkijat ovat jatkokehittäneet ohjelmasta kuluttajille soveltuvan version. CellRESETin voi tehdä kuka tahansa, joka on kiinnostunut omasta terveydestään ja se on juuri sinua varten; oli sinulla sitten tarkoituksena puhdistaa kehosi kuonasta, lisätä energiaa ja voimia, tavoittaa ihannepainosi, saada lisää painoa tai tasata hormonien toimintaa.

Se on helppoa, yksinkertaista ja mukavaa toteuttaa. Ohjelma tasapainottaa aineenvaihdunnan ja hormonitoiminnot. Lisäksi se auttaa vähentämään kehon rasvaa oikeista paikoista sekä saavuttamaan tavoitepainon.

CellRESET opettaa syömään oikein, hyvää ja puhdasta kotiruokaa, säännöllisesti 4-5x päivässä. Ohjelmaa tuetaan laadukkailla ja turvallisilla ravintolisillä eli fitskuilla, jotka ovat tiukimpien standardien mukaan valmistettuja ja ovat vesiliukoisessa muodossa jolloin keho hyödyntää ne parhaiten.

Tähän kuuluu myös treeniä esim. kotijumppaa, unohtamatta lepoa ja rentoutumista. Resetoinnin aikana ei olla nälissään, ei syödä laihdutusvalmisteita eikä cellRESET ole pikadieetti tai lyhytaikainen ruokavalio.

Ensimmäinen vaihe kestää 28- päivää ja toinen vaihe 90 päivää. Sen aikana syödään normaalia puhdasta ja laadukasta kotiruokaa, liikutaan oikein ja tehokkaasti sekä rentoudutaan ja nukutaan riittävästi. Tällä ohjelmalla tasapainottuvat sekä aineenvaihdunta että hormonitoiminnot.
Sivuvaikutuksena tapahtuu yleensä painon pudotusta.

Katso, millaisia tuloksia ihmiset ovat saavuttaneet cellRESET® ’n avulla!