Patentoidut Guinot-erikoiskasvohoidot

Kauneushoitolan korkea laatu ja kosmetologin ammattitaito ovat Guinot -kasvohoitojen korkean tason takuu. Kaikki Guinot-hoidot viimeistellään rentouttavalla kasvohieronnalla. Kosmetologin ammattitaitoisten käsien ja laadukkaiden hierontavoiteiden ansiosta kasvosi rentoutuvat ja piirteesi nuorentuvat. Hieronta vilkastuttaa pintaverenkiertoa, jollin kasvojesi iho saa enemmän happea, energiaa ja ennennäkemättömän kauniin hehkun!

Guinot Hydradermie (noin 1 t 15 min)

Hydradermie on tehokkain syväpuhdistava ja syväkosteuttava hoito, jota on koskaan lanseerattu!Hoidon ainutlaatuinen teho perustuu ionisatioon, jossa ihoon imeytetään kasviperäisiä tehoaineita. Samalla iho syväpuhdistuu ja saa tervettä hehkua. Iho pysyy kauan kosteutettuna ja raikkaana. Happiterapia parantaa ihon hapensaantia ja aktivoi mikroverenkiertoa.Hoito räätälöidään aina ihosi yksilölliset tarpeet huomioon ottaen. Sopii erinomaisesti kosteusköyhälle, rasvaiselle, kuivalle, herkälle ja ikääntyvälle iholle. Hoito täydentyy rentouttavalla hieronnalla ja yksilöllisellä kasvonaamiolla.

Guinot Hydradermie plus (noin 1 t 30 min)

Normaalin Hydradermie-hoidon lisäksi sisältää tervetuliaishieronnan, käsien hieronnan, silmänympärys- ja dekoltee-alueen erikoishoidon.

Guinot Hydradermie epäpuhtaan/nuoren ihon -hoito (noin 1 t)

Nuori ja epäpuhdas iho tarvitsee epäpuhtauksien hoitoon hellävaraisen ja tehokkaan puhdistuksen. Iho voi myös samalla olla kosteusköyhä, jonka takia Hydradermie -hoitoa nimenomaan suositellaan myös nuorelle iholle. Se kattaa kaikki ihon tarpeet.

Guinot Hydradermie miehelle (noin 1 t)

Hydradermie Trés Hommes on kasvohoito, joka syväpuhdistaa, kosteuttaa ja virkistää miehen ihoa. Hoidon tulokset näkyvät välittömästi ihon ryhdikkyytenä ja kimmoisuutena. Lisäksi väsymyksen merkit iholla vähenevät.

Guinot Hydrayeux silmänympärysihon erikoishoito

Tehokas silmänympärysihon erikoishoito, joka kiinteyttää, rauhoittaa ja vähentää turvotusta silmien ympäriltä. Hoito sopii sekä naisille että miehille! Poista väsymyksen merkit kasvoiltasi!

Guinot Hydradermie de Luxe (noin 1 t 30 min)

Tämä upea ja ylellinen hoito sisältää kaiken mitä aikuisen naisen iho vaatii! Hoidossa yhdistyvät Hydrademie-hoidon vaikutukset: ionisaatio, happihoito, erikoisampullit sekä kiinteyttävä hieronta Hydradermie Lift ”kasvojumppaan”. Kun haluat hemmotella läheistäsi tai vaikka itseäsi, tämä valinta on täysi kymppi! Näitä hoitoja voidaan ottaa yksittäishoitoina tai useamman hoidon sarjoina. Kysy useamman sarjahoitojen hinta henkilökunnaltamme!

Guinot Hydradermie Lift express (noin 30 min)

Hoidossa yhdistyvät lymfaattinen vaikutus ja kasvolihasten stimulaatio.Myös syvällä olevat kasvojen ja kaulan lihakset jäntevöityvät, kiinteyttäen ja kohottaen kasvonpiirteitä. Tämä on kuin kasvojen kohotus ilman kirurgin veistä! Suositellaan 10-12 hoidon sarjana, noin kahdesti viikossa.

Guinot Hydradermie Lift (noin 1 t 15 min)

Ylellinen kasvohoito, jossa yhdistyvät hydradermie-kuningatarhoito ja hydradermie lift – ylellinen hoitokokonaisuus on kaikkea mitä voit kasvohoidolta toivoa.Hoito sopii kaikille aikuisille. Hoito muotoilee kasvonpiirteitä kiinteyttäen ja kohottaen lihaksia ja palauttaen iholle sen nuorekkaan ulkonäön. Näkyviä tuloksia jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen, parhaisiin tuloksiin päästään kymmenen kerran hoitosarjalla. Kysy sarjahoitojen hintaa henkilökunnaltamme!

Guinot Lifting Liftosome (noin 1 t 15 min)

Tämä ylellinen hoito kiinteyttää ja kohottaa välittömästi veltostuneen ihon ja väsähtäneen ilmeen. Hoito sisältää appelsiini-, ginseng-, merikollageeni- ja C – vitamiiniuutteita sekä muotoilevan naamion. Iho veltostuu iän ja väsymyksen myötä. Kasvonpiirteet näyttävät ”roikkuvan“ ja iho tuntuu veltolta. Stimuloiviin appelsiini-, ginseng- ja merikollageeniuutteisiin perustuva lämpökasvohoito uudistaa ihoa tehokkaasti. Liftosome -hoito energisoi ja kiinteyttää ihoa. Se tekee ihosta hehkeän kauniin, kohottaa selkeästi ilmettä sekä kasvonpiirteitä. Hoitoa suositellaan kolmen hoitokerran sarjana. Kysy henkilökunnaltamme sarjahoitotarjousta!

Guinot Age Summun (noin 1 t )

Tehokkaasti ihoa silottava C-vitamiinihoito, jonka jälkeen iho hehkuu ääretöntä kauneutta. Hoidon kauneussalaisuuksia ovat anti-ageing hieronta ja ainutlaatuinen seeruminaamio. Hoito sis. voimallinen kuorinta, C-vitamiiniseerumi, anti-ageing hieronta, seeruminaamio ja loppuvoiteet.

Guinot Eye Logic silmänympäryshoito (noin 1/2 t )

Tämä hoito on suunniteltu taistelemaan vanhenemisen ja väsymyksen merkkejä vastaan, se poistaa turvotusta ja häivyttää tummia silmänalusia sekä tasoittaa ilmejuonteita ja ryppyjä. Hoito sopii kaikille, jotka haluavat katseensa nuorekkaammaksi välittömästi. Hoidon jälkeen silmät näyttävät kirkkailta, iho on tasoittunut sekä väsymyksen jäljet häivytetty.