Luonnolliset ravintolisät – oikeaa energiaa elämään!

 

Elimistömme ollessa epätasapainossa, saamme tuntea kehossamme erilaisia ”varoitussignaaleja”. Meillä voi olla fyysisiä oireita, kuten ruoansulatusongelmia tai väsymystä. Voimme myös huomata erilaisia tuntemuksia, kuten levottomuutta, passiivisuutta tai masennusta. Tunnistamme  usein myös henkisiä oireita, kuten aloitekyvyttömyyttä ja motivaation puute.  Muita mahdollisia oireita on lueteltu cellRESET-osiossa. Usein asiakas tulee luoksemme, kun hän kokee, että mistään aiemmasta hoidosta ei ole ollut apua. Asiakkaan kanssa keskustellaan ja mietitään yhdessä sopivaa  keinoa puuttua tilanteeseen.  Usein ruokavaliomuutoksilla ja ravintolisillä on mahdollista saada häiriintynyt aineenvaihdunta taas oikeille raiteilleen.

Meidän ravintolisät, jo 10 vuotta ollut meillä päivittäisessä käytössä, ovat helppokäyttöisiä, juotavia ja vielä kaiken lisäksi hyvänmakuisia. Ne eivät sisällä synteettisiä vitamiineja tai kivennäisaineita. Makeutukseen käytetään kasviksien ja hedelmien omaa hedelmäsokeria tai steviaa.

Ravintolisät ovat valmistettu viimeisempien standardien mukaisesti ja niiden imeytyvyys on huippuluokkaa. Ravinteiden siirtokonsepti  kuljettaa ravinteet sinne missä niitä eniten tarvitaan ja juuri silloin kun niitä tarvitaan, aina solutasolle asti. Ne vahvistavat paitsi vastustuskykyä, myös sydäntä ja verenkiertojärjestelmää. Sertifioidut valmistusmenetelmät takaavat tasaisen korkean laadun ja ehdottoman puhtauden ravintolisissä.

Tuotteet ovat suunniteltu ja valmisteltu niin, että kaikissa valmisteissa on juuri ne vitamiinit ja kivennäisaineet, jotka tarvitsevat toisiaan imeytyäkseen parhaiten. Tuotteet ovat jauheita, jotka sekoitetaan veteen, jolloin ne imeytyvät todella tehokkaasti verrattuna esim. tabletteihin tai kapseleihin. Kaikki tuotteet ovat vesiliukoisia tai muutettu vesiliukoisiksi, jolloin et voi saada niitä elimistöösi liikaa.

GMP on tämän hetken nykyaikaisin laatu- ja puhtausstandardi, jolla taataan tuotteiden turvallisuus. Ravintolisävalmisteista vain n .5 % toteuttaa  tämän  vapaaehtoisen tarkistuksen. Tuotteet on tämän taustan perusteella hyväksytty yli 40 maassa. Tuotteet valmistetaan Saksassa lääketehtaassa ja ne ovat Sveitsin vitamiini-instituutin sekä Kölnin valtuutetun doping-tutkimuslaboratorion jatkuvan vapaaehtoisen valvonnan alla.

 Nämä ravintolisät eivät ole lääkkeitä, eivätkä paranna sairauksia, mutta voivat helpottaa oireilua. Ilman kokeilua et voi tietää, onko niistä sinulle apua, siksi kannattaa kokeilla.

Tuotteiden käyttö on yksilöllistä ja etenkin alussa kannattaa tuotteita käyttää ohjatusti. Ravintoneuvojamme on sinun apuna päivittäin! Kokemuksen karttuessa pärjää hyvin itsenäisestikin.

Voit varata alla ilmaisen konsultaation meiltä !